parallax background

GHID AROME BISCUIȚI LEMN BRADLEY SMOKER™

Deci te-ai apucat de afumat. Când ai prieteni la cină, renunți din start la pretextul că "Mi-am cumpărat această afumătoare de mâncare acum câteva luni" sau "Este prima dată când folosesc această rețetă, așa că nu știu dacă funcționează...". Apoi, îți prezinți cu mândrie arta mâncării afumate (da, este artă) familiei, prietenilor, vecinilor, colegilor de muncă și tuturor celorlalți care sunt la îndemâna creațiilor tale afumate.

Creează-ţi Propriile Rețete sau Modifică-le pe cele Existente

Acum ești pregătit să creezi propriile rețete sau să le modifici pe cele existente. Când te aventurezi pe cont propriu, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei este ce biscuiți să folosești la afumare. Bradley face totul mai simplu și ușor de utilizat cu biscuiții, oferiți într-o mare varietate de esențe.

Descoperă cărui tip de preparat poți asocia o anumită esență de lemn la afumare pentru o experiență culinară cât mai desăvârșită.

Dar ține minte, acestea sunt doar niște direcții și sunt foarte flexibile. Experimentează mai departe!

Există, totuși, câteva lucruri de reținut. Trebuie să iei în considerare felul de mâncare ca un întreg, nu doar proteinele sau legumele pe care le folosești. De exemplu, dacă intenționezi să faci un fel de mâncare cu pui picant, este posibil să fie necesară o esență de lemn mai puternică la afumare față de ce este recomandat. În consecință, aroma de afumare se va manifesta prin condimente. Altfel, dacă dorești să afumi o bucată mare de carne de vânat fără multe condimente și fără să iei în calcul sarea și piperul, folosește un lemn mai blând, ca urmare, aromele naturale ale cărnii vor atrage atenția.

Preferințele Personale Contează

De asemenea, ține cont de preferințele tale personale. Dacă ți se pare că lemnul de mesquite sau hicori este copleșitor sau amar, atunci ia în considerare utilizarea lor numai pentru bucăți de carne bine condimentate și aromate, cum ar fi vânatul sau carnea de vită. Alternativ, ia în considerare și schimbarea lemnului la jumătatea procesului de afumare cu ceva mai blând. Sau poți opri afumarea și să termini în cuptor. În caz contrar, dacă te afli la celălalt capăt al spectrului și îți place o aromă de fum puternic, atunci lemnul de anin nu se va potrivi pentru niciun fel de mâncare de porc. Alege ceva mai puternic.

Afumare Plăcută!