Afumătoare Alimente Originală

2.149,00 lei2.799,00 lei
Afumătoarea Originală Bradley este unică și este vândută completă cu generatorul său de fum, în care biscuiții de lemn sunt arși timp de 20 de minute fiecare, asigurând că temperatura nu fluctuează. Acest lucru elimină gazele la temperaturi înalte, acizii și rășinile care pot afecta gustul alimentelor afumate. Afumătoarea produce arome curate fără gusturi ciudate. În timp ce alte afumători trebuie să fie monitorizate constant, Afumătoarea Originală Bradley generează automat fum curat și răcoros până la 9 ore, în siguranță și fără intervenție.
Categorie: SKU: Nu se aplică
Afumătoarea Originală Bradley a dovedit că rezistă în timp. Fiind ușor de folosit, afumătorile noastre de top oferă rezultate de înaltă calitate. Sistemul de alimentare unic îți permite să încărci până la nouă biscuiți Bradley. Având două elemente de încălzire controlate independent (unul pentru arderea biscuiților și altul pentru încălzirea incintei de afumare), dispozitivul poate funcționa ca un cuptor sau ca un aparat de uscat alimente. Generatorul vine cu un panou lateral care se poate detașa, facilitând întreținerea și stocarea pe termen lung. Interiorul din oțel inoxidabil izolat și ușa cu închidere magnetică asigură o afumare eficientă și simplă.

Afumătorile Bradley din gama originală sunt adaptate pentru afumarea atât la cald, cât și la rece. Ele se remarcă, în special, în tehnicile de afumare la rece, datorită sistemului lor eficient și reglabil de generare fumu. Pentru o experiență optimă de afumare la rece, sugerăm folosirea adaptatorului special pentru afumare la rece.

Biscuiții sunt încinși pe un element electric – află mai multe despre biscuiți și procesul de generare a fumului. Pentru afumare la cald, temperatura de gătit este generată de un element electric controlat independent. Acesta este separat de cel care încălzește biscuiții. La acest model, temperatura din incintă este controlată printr-un buton de reglare ușor de setat, situat pe partea frontală a generatorului de fum.

Noua Afumătoare BRADLEY SMOKER™ are următoarele îmbunătățiri:

• interior nou din oțel inoxidabil
• suporturi de raft noi care previn răsturnarea atunci când sunt scoase din camera de afumare
• reglarea căldurii a fost mutată pe generatorul de fum, eliminând astfel riscul de deteriorare datorată umidității la întrerupător
• carcasă frontală îmbunătățită
• componente electronice îmbunătățite
• picioare frontale mari pentru un suport adăugat și stabilitate crescută
• generatorul are un panou lateral detașabil pentru curățare ușoară și întreținere preventivă

Afumătoarea originală este ideală pentru momente festive, fie că dorești să savurezi experiențe gourmet în confortul casei tale sau pur și simplu aroma preparatelor afumate. Simplitatea acestei afumători o transformă într-o alegere excelentă pentru toate categoriile de utilizatori.

Deși afumătorile Bradley sunt concepute pentru utilizare casnică, ele sunt, de asemenea, folosite în mod frecvent în contexte comerciale ușoare. Te rugăm să descoperi și afumătoarea digitală pentru mai multe informații.

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Afumătoare Alimente Originală”